sfnet.harrastus.elektroniikka usein kysytyt kysymykset


Hakemisto

Valitse tästä aihealue jolle kysymyksesi kuuluu tai käytä hakukonetta.

Perusteita

Yleiset asiat

Aihealueen kysymyslista

Kodintekniikka

Aihealueen kysymyslista

Työmenetelmät

Aihealueen kysymyslista

Sähköasennukset

Aihealueen kysymyslista

Audio ja video

Aihealueen kysymyslista

Tiedonhaku

Muut usein kysytyt aiheet

Muuta hyödyllistä

HUOMIO: FAQin kokoaja ei vastaa vastausten oikeellisuudesta.
Jos sivussa on toimintaongelmia tai asiavirheitä niin niistä voi lähettää minulla sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kerro palauteviestissäsi tarkasti missä tämä virheellinen asia on ja mikä on tarkkaan otten pielessä. Jos tiedät korjauksenkin, niin kerro sekin palautteessasi.

Peruskysymykset

Mistä sfnet.harrastus.elektroniikka-uutisryhmässä voi keskustella ?

sfnet.harrastus.elektroniikka on tarkoitettu elektroniikan harrastajille. Sen aihepiirejä ovat elektronisten laitteiden, vimpaimien ja hilavitkuttimien rakentelu, käyttö ja keräily. Tälläisiä laitteita ovat esimerkiksi tietokoneet, radiot, äänen/kuvantoisto-, teko- ja muokkauslaitteet sun muut elektroniset härvelit ja komponentit hardwareharrastelijan kannalta.

Ryhmän usein kysytyt kysymykset löytyvät osoitteesta http://www.hut.fi/Misc/Electronics/faq/sfnet.harrastus.elektroniikka/.

Virallinen kuvausteksti kuvaa ryhmän seuraavasti: "Elektronisten laitteiden, vimpaimien ja hilavitkuttimien rakentelu, käyttö ja keräily. Tietokoneet, radiot, äänen/kuvantoisto-, teko- ja muokkauslaitteet sun muut elektroniset härvelit ja komponentit hardwareharrastelijan kannalta. Ryhmän usein kysytyt kysymykset löytyvät osoitteesta http://www.hut.fi/Misc/Electronics/faq/sfnet.harrastus.elektroniikka/ Huomaa että sulautetuille järjestelmille on oma ryhmänsä sfnet.harrastus.sulautetut."

Miten voin lukea selaimella sfnet.harrastus.elektroniikka artikkeleja ?

Sfnet.fi on keino lukea suomalaista Usenet-hierarkiaa sfnet web-selaimen avulla. Se mahdollista sfnet.harrastus.elektroniikka ryhmän lukemisen. Palvelun kautta voi myös kirjoittaa uutisryhmiin (vaatii rekisteröinnin).

Google Keskusteluryhmät-palvelu arkistoi newssiartikkeja tietokantaansa, ja niitä voi etsiä sieltä hakusanojen ja uutisryhmän nimen avulla. Uutisryhmälle sfnet.harrastus.elektroniikka arkisto löytyy täältä.

Voinko ladata tämän FAQ-listan omalle koneelleni ?

Tästä FAQ-listasta on omalle saatavana konelle ladattavat sekä tekstiversio (myös zipattuna) sekä HTML-versio. Jos käyttä omassa koneessa olevaa versiota, kannattaa aika ajoin päivittää se, koska FAQ-listaan tulee jatkuvasti lisäyksiä ja tarkennuksia.

Mistä löydän lisää hyödyllistä tietoa elektroniikasta

Hifihenkisen elektroniikaharrastajan kannattaa katsoa läpi myös ylläpitämäni sfnet.harrastus.audio+video usein kysytyt kysymykset (FAQ).

Englanninkielentaitoisten kannatta tutustua ePanorama.net (http://www.epanorama.net/) elektroniikaportaaliin. Sieltä löytyy paljon elektroniikkadokumentteja sekä kytkenkentöjä. ePanorama.net tarjoaa yli 15 000 linkkiä Internetin tärkeimpiin elektroniikkadokumentteihin sekä tärkeimpiin elektroniikkasaitteihin.

Kiitokset

Lopuksi kiitokset kaikille sfnet.harrastus.elektroniikka uutisryhmän kirjoittajille, joiden tuotoksista olen suureksi osaksi kasannut tämän FAQ:n asiasisällön.


Tomi Engdahl <[email protected]>